t-stoepje

Indeling

De kamers

Het huisje is geschikt voor vier personen. Het bevat twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met twee éénpersoons bedden. Er is een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. De woon/eetkamer heeft een open keuken. Alle kamers zijn gelijkvloers.
Door de marmoleum vloeren is het huisje ook geschikt voor mensen met een allergie voor stof.

Aan de voorzijde is een parkeergelegenheid. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Vanwege de nabijheid van een akkerbouwbedrijf is het minder geschikt voor kleine kinderen.

Keuken

De half open keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat en koelkast. Verder is er een koffiezetapparaat, waterkoker, oventje met gril en broodrooster aanwezig.

Leeshoek

De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, maar ook als het eens wat slechter weer is kunt u zich uitstekend vermaken met een lekker boek of tijdschrift.
Het huis is ook in de winter heerlijk warm!

Slaapkamer

 

De slaapkamer aan de voorzijde van het huisje heeft twee aparte bedden. Wanneer je de gordijnen 's morgens open doet heb je een prachtig, wijds uitzicht!

Slaapkamer

 

De slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een ruim tweepersoons bed en een grote kledingkast waar gebruik van kan worden gemaakt.

Badkamer en toilet

 

Het huisje beschikt over een badkamer met inloopdouche en een vaste wastafel. Deze is voorzien van vloerverwarming. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet met fontijntje.